Glasfolie nodig?

Glasfolie nodig? - Kingglasfolies natuurlijk! De raamfolie specialist van de BeneluxAls u glasfolie nodig heeft dan bent u bij King Glasfolies aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen in Nederland, België, Luxemburg en Duistland voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Of u nu opzoek bent om een evenwichtige klimaatbeheersing in uw huis of bedrijf te bewerkstelligen en zodoende het comfort te verhogen of u denkt na over hoe u uw bedrijf een elegante en stijlvolle look kunt geven, dan adviseerd King Glasfolies u graag bij het maken van een keuze voor het juiste type glasfolie. Bijna alle soorten glas en vormen kunnen worden voorzien van glasfolie waardoor de toepassingen en de daarbij behorende voordelen eindeloos zijn. Door toename van de energie efficiëntie verdient de aanschaf van raamfolie zich vanzelf terug!

 

Het installatie-team van King Glasfolies bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in het aanbrengen van raamfolie. Zij zijn getraind om tijdens hun werkzaamheden de normale gang van zaken binnen uw bedrijf niet of nauwelijks te verstoren. Onze technici besteden aandacht aan de kleinste details. Na hun werkzaamheden laten zij alles schoon en netjes achter en behandelen ze elke klant met respect.

 

Hieronder de 4 voornaamste redenen waarom al veel tevreden klanten voor King Glasfolies hebben gekozen!

 

UV-werende glasfolie vertraagt het verkleurings proces - Kingglasfolies de raamfolie specialist van de Benelux

Kwaliteit & prijs

Naast kwaliteit is voor u de prijs natuurlijk minstens zo belangrijk. Wij bieden u de hoogste kwaliteit raamfolie tegen de scherpste prijs. Vraagt u gerust vergelijkende offertes aan!

 

  

Installatie

Onze raamfolie wordt geïnstalleerd door vakkundig getrainde installateurs.

 

 

Noodzakelijk advies

Het is noodzakelijk een bewuste keuze te maken uit het grote assortiment raamfolie. Het door u gewenste resultaat moet natuurlijk behaald worden. Een goede analyse van uw gebouw is daarbij erg belangrijk. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten folies en de verschillende werkingen die zij hebben en zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook na de installatie kunt u bij ons terecht voor advies over het onderhoud van uw ramen met folie.

 

 

Garantie & service

Wij zijn er van overtuigd dat onze raamfolies voldoen aan uw eisen en verwachtingen en geven garantie op scheuren, verkleuren, breken, demetaliseren en verschilferen. Mochten er toch problemen ontstaan, dan lossen wij die uiteraard voor u op!

 

 

U ziet het: KING Glasfolies, omdat bij ons de klant K(on)ING is!

 

 

Meer in deze categorie: Wat is glasfolie en raamfolie? »

King Glasfolies Adres

Pontianakstraat 8

1335 HE Almere

Tel: 06-45880024


 
 

 

 
King Glasfolies Nieuws
 
Deze week zijn wij bezig in Haarlem. Omdat de school binnen erg warm word hebben ze besloten om zon- en warmtewerende glasfolie aan te laten brengen.  Na een paar lokalen te hebben gedaan heeft de klant meteen opgemerkt dat de folie heel goed werkt. Het is nu gewoon als de zon schijnt aangenaam in de klas.
 
 
Voordelen van glasfolie
 • Energie besparing
 • Blokeer UV licht met  99%
 • Verminder warmte tot 75%
 • Verhoog de veiligheid
 • Inbraak preventie
 • Elegante look
 • Meer privacy
 • Verlaag airco kosten
 • Verlaag stook kosten
 • Verminder schittering
 • Interieur bescherming
 • Geen onderhoud

Autoramen tinten en glasfolie voor autoruiten - Nu ook bij King Glasfolies de raamfolie specialist van de Benelux