Glasfolie en Raamfolie montage door heel Nederland

Alle soorten glasfolie voor bedrijven en particulieren. Of u nu opzoek bent naar UV-werende glasfolie, zonwerende glasfolie, isolerende glasfolie, warmtewerende folie, veiligheidsfolie, inbraak preventie glasfolie, privacy folie, dakkoepelfolie of andere soorten plastic folie zoals bijvoorbeeld glasfolie voor decoratie. King Glasfolies heeft het allemaal. Wij leveren en plaatsen door de gehele Benelux.

 

Raamfolie kopen en het zelf aanbrengen is natuurlijk altijd mogelijk, echter is raamfolie aanbrengen een vak apart. Zeker als het om grote oppervlaktes gaat. Als u een professioneel eindresultaat wilt dan adviseren wij u om de glasfolie door één van onze specialisten te laten aanbrengen. King Glasfolies heeft ook goedkope raamfolie dus aarzel niet en neemt u gerust contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt ook uw telefoonnummer opgeven zodat wij u terugbellen.

 

Wij hebben jarenlang ervaring in het plaatsen en leveren van alle soorten folies. Als u kiest voor King Glasfolies dan kiest u voor kwaliteit!

Om u een impressie te geven van ons werk hebben wij een aantal beelden van reeds gerealiseerde projecten in onze gallerij opgenomen.

Glasfolies bieden enorm veel voordelen en kunnen eindeloos voor vele doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbraak preventie, het blokkeren van schadelijke uv straling, verhoging van uw privacy of wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt, energie besparing.

 

King Glasfolies geeft vrijblijvend advies welk type glasfolie voor uw bedrijf de beste keuze is en welke voordelen u hiermee kunt behalen. Wij zullen een paar voorbeelden geven van verschillende soorten raamfolie met hun toepassingen en voordelen.

 

 

Veiligheidsfolie kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een kinderdagverblijf als doorvalbeveiliging zodat er geen grote snijwonden kunnen ontstaan. De veiligheidsfolie wordt ook gebruikt als inbraakpreventie. Met deze folie is het bijna onmogelijk om nog door het glas heen te slaan, zelfs als er gebruikt wordt gemaakt van bijvoorbeeld een hamer.

 

Zonwerende glasfolie wordt vaak gebruikt bij kantoren en ziekenhuizen. Deze warmtewerende folie weerkaatst een groot gedeelte van de warmte en de folie absorbeert op het raam ook een deel van deze warmte waardoor er uiteindelijk veel minder warmte van de zon daadwerkelijk het pand binnen dringt. Hierdoor bespaard u aanzienlijk op uw energie kosten omdat de airco binnen uw bedrijf een stuk minder hoeft te koelen. Dit zorgt voor een betere werkomgeving voor uw werknemers.

 

Privacy folie ziet u vaak in de tandarts- of dokterspraktijk al dan niet voorzien van een motief. Deze folie is uitermate geschikt voor verfraaiing van normaal glas. De melkglas look wordt toegepast op plaatsen waar de inkijk verminderd of verhinderd moet worden.

 

Zo ziet u dat raamfolie aanbrengen vele voordelen biedt.

 Raamfolie wordt voor vele toepassingen gebruikt. Hieronder enige voorbeelden waar het op toegepast kan worden.

Privacyfolie voor ziekenhuizen, kinderdagverblijven, ambassades, kantoren, hotels, scholen, universiteiten, 

Voor alle soorten glasfolie moet u bij Kingglasfolies zijn - Zonwerende folie, dakkoepel folie, privacy folie, veiligheidsfolie of decoratie folie - Kingglasfolies.nl de glasfolie specialist van de Benelux

overheidsgebouwen, sport centra, garages, accountantskantoren, kazernes, politie bureaus, winkels, stadions, loodsen, zwembaden, benzinestations, etalages, doktersdokterspraktijken, tandartspraktijken, apotheken, studios, restaurants, advocatenkantoren en alle andere soorten bedrijven. Maar natuurlijk is glasfolie ook voor de particuliere huizenbezitter zeer interessant. Tevens wordt de glasfolie erg veel gebruikt voor het tinten van auto's, vrachtwagens en boten.

 

Wij zijn actief in de hele benelux! Ga snel naar ons contact formulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
 
 
 
King Glasfolies installeert glasfolie en raamfolie in de gehele benelux.

King Glasfolies Adres

Pontianakstraat 8

1335 HE Almere

Tel: 06-45880024


 
 

 

 
King Glasfolies Nieuws
 
Deze week zijn wij bezig in Haarlem. Omdat de school binnen erg warm word hebben ze besloten om zon- en warmtewerende glasfolie aan te laten brengen.  Na een paar lokalen te hebben gedaan heeft de klant meteen opgemerkt dat de folie heel goed werkt. Het is nu gewoon als de zon schijnt aangenaam in de klas.
 
 
Voordelen van glasfolie
 • Energie besparing
 • Blokeer UV licht met  99%
 • Verminder warmte tot 75%
 • Verhoog de veiligheid
 • Inbraak preventie
 • Elegante look
 • Meer privacy
 • Verlaag airco kosten
 • Verlaag stook kosten
 • Verminder schittering
 • Interieur bescherming
 • Geen onderhoud

Autoramen tinten en glasfolie voor autoruiten - Nu ook bij King Glasfolies de raamfolie specialist van de Benelux