Energiebesparende glasfolie

Met het aanbrengen van zonwerende glasfolie kunnen enorme energiebesparingen behaald worden. Deze reflecterende glasfolie kan maar liefst 75% tot 80% van de zonnewarmte weerkaatsen en opnemen. Hierdoor zullen de kosten voor het gebruik van het airconditioningsysteem drastisch afnemen.

 

 

Geld besparen met energiebesparende glasfolie - Kingglasfolies.nl de raamfolie specialist van de Benelux

Dezelfde zonwerende glasfolie werkt in de winter als een isolerende raamfolie. Deze windowfilm helpt om de warmte in het gebouw te behouden. Omdat u geen hinder ondervindt van irritant zonlicht of zonnewarmte kunnen gordijnen en rolluiken open blijven zodat u ook nog eens flink zult besparen op kunstlicht zoals TL-balken.

 

De hoeveelheid aan energie kosten die bespaard kan worden is mede afhankelijk van het type glasfolie dat gebruikt wordt.

 

Het verplaatsen van warmte uit een plek met een hogere temperatuur naar een plek met een lagere temperatuur wordt warmteoverdracht genoemd. Warmteoverdracht is altijd van warm naar koud. Als de temperatuur op twee aangrenzende plekken hetzelfde is kan er ook nooit geen warmteoverdracht plaats vinden.

 

Er zijn drie soorten warmteoverdracht namelijk straling, geleiding en convectie. Voor raamfolie is straling de belangrijkste factor van warmteoverdracht.

 

De zonne straling wordt verzonden of overgedragen via infrarood golven. Wanneer deze straling objecten of mensen treft dan wordt deze energie omgezet in warmte.

 

Om het omzetten in warmte tegen tegaan moeten we er dus voor zorgen dat deze straling nooit een voorwerp raakt. De raamfolie van King Glasfolies onderbreekt de overdracht van deze energie door deze simpel weg terug te kaatsen en te absorberen.

 

Met het juiste type glasfolie aan de binnenzijde van een venster wordt het grootste gedeelte van deze energie gereflecteerd en een klein gedeelte wordt geabsorbeerd. 

 

 

Energiebesparen met raamfolie van Kingglasfolies.nl de glasfolie specialist van de Benelux

Het verreist aanzienlijke hoeveelheden energie om via airconditioning systemen de temperatuur in een kamer of gebouw te verlagen. De raamfolies van King Glasfolies zorgen ervoor dat de warmteoverdracht een stuk minder wordt. In de zomer resulteerd dit dus dat het een paar graden koeler is in het gebouw en in de winter isoleerd de raamfolie waardoor er minder warmte van binnen naar buiten ontsnapt.

 

Slechts een paar graden verlaging van de temperatuur kan leiden tot 30% energiebesparing in de kosten voor koeling. Op warme zomerdagen zal de belasting op airconditioningsystemen dus flink afnemen. De aanschaf verdient zich dus automatisch terug!

 

 

 

Meer in deze categorie: Comfortabele werkomgeving »

King Glasfolies Adres

Pontianakstraat 8

1335 HE Almere

Tel: 06-45880024


 
 

 

 
King Glasfolies Nieuws
 
Deze week zijn wij bezig in Haarlem. Omdat de school binnen erg warm word hebben ze besloten om zon- en warmtewerende glasfolie aan te laten brengen.  Na een paar lokalen te hebben gedaan heeft de klant meteen opgemerkt dat de folie heel goed werkt. Het is nu gewoon als de zon schijnt aangenaam in de klas.
 
 
Voordelen van glasfolie
 • Energie besparing
 • Blokeer UV licht met  99%
 • Verminder warmte tot 75%
 • Verhoog de veiligheid
 • Inbraak preventie
 • Elegante look
 • Meer privacy
 • Verlaag airco kosten
 • Verlaag stook kosten
 • Verminder schittering
 • Interieur bescherming
 • Geen onderhoud

Autoramen tinten en glasfolie voor autoruiten - Nu ook bij King Glasfolies de raamfolie specialist van de Benelux