Dakkoepels en lichtstraten

Dakkoepelfolie kunststof lichtstraten - Kingglasfolies.nl de glasfolie specialist van de BeneluxKli-Mate White is een zelfklevende windowfilm, vervaardigd van een cadmiumvrij UV- gestabiliseerd PVC met een zuiver acrylaat lijmlaag. Speciaal ontwikkeld voor kunststof panelen, zoals PMMA (polymetyl metacrylate) of Polycarbonaat. Deze folie is zeer soepen en geeft mee bij verwarming en krimpt mee bij koude. Door het gemetaliseerde oppervlak worden zonnestralen gereduceerd.  Deze folie werkt zonwerend door reflectie en absorptie van de zonne-energie. Kli-Mate White folie kan worden gebruikt op enkel, dubbel of meerwandige kunststof of glazen panelen van lichtstraten of andere lichttoetredingsconstructies in alle gebouwen waar grote zonwering en eventueel verminderde lichttoetreding gewenst is. Deze folie wordt aan de buitenkant van de lichtstraat aangebracht.

 

Nog altijd zijn lichtstraten en dakkoepels een zwakke schakel in de klimaatbeheersing van gebouwen. Deze dakconstructies hebben een unieke architectonische waarde, maar laten vaak te veel licht en warmte door. Door het laten aanbrengen van onze Kli-Mate White folie die speciaal is ontwikkeld voor kunststof lichtstraten kunt u de inkomende warmte en hinderlijke schitteringen van het zonlicht verminderen, terwijl een deel van het daglicht gewoon wordt doorgelaten.

 

 

Door de zon- en warmtewerende eigenschappen van onze Kli-Mate White folie wordt het comfort van het binnenklimaat vergroot en worden tevens de hinderlijke zonschitteringen aanzienlijk verminderd, vaak tot maar liefst 90%. De reductie van zontoetreding kan oplopen tot ruim boven de 80%. Kli-Mate White folie filtert bovendien de ultraviolette straling uit het zonlicht voor maar liefs 99%. Deze folie beschermt het interieur beter tegen verkleuring.

 

  

Lichstraten glasfolie - Kingglasfolies.nl de glasfolie specialist van de Benelux

Nog even de voordelen van Kli-Mate White folie op een rijtje:

 

 

Tot 80% minder warmte, wat bijdraagt aan een prettiger (werk)klimaat.


Minder hinderlijke schitteringen van het zonlicht, terwijl een deel van het daglicht normaal wordt doorgelaten.


Verkleuring van uw materialen wordt tegengegaan doordat de folie tot 99% van de schadelijke Ultra Violette stralen tegenhoudt.

 

Ideaal voor kunststof lichtstraten en dakkoepels.

King Glasfolies Adres

Pontianakstraat 8

1335 HE Almere

Tel: 06-45880024


 
 

 

 
King Glasfolies Nieuws
 
Deze week zijn wij bezig in Haarlem. Omdat de school binnen erg warm word hebben ze besloten om zon- en warmtewerende glasfolie aan te laten brengen.  Na een paar lokalen te hebben gedaan heeft de klant meteen opgemerkt dat de folie heel goed werkt. Het is nu gewoon als de zon schijnt aangenaam in de klas.
 
 
Voordelen van glasfolie
 • Energie besparing
 • Blokeer UV licht met  99%
 • Verminder warmte tot 75%
 • Verhoog de veiligheid
 • Inbraak preventie
 • Elegante look
 • Meer privacy
 • Verlaag airco kosten
 • Verlaag stook kosten
 • Verminder schittering
 • Interieur bescherming
 • Geen onderhoud

Autoramen tinten en glasfolie voor autoruiten - Nu ook bij King Glasfolies de raamfolie specialist van de Benelux